پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thu 2 May 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار پنجشنبه ۶ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۵۹:۲۵

تاجران آسیایی به‌دنبال خرید گاز آمریکا

باشگاه خبری فراساحل: پایین بودن شاخص قیمت گاز آمریکا نسبت به سایر مناطق دنیا باعث هجوم تاجران آسیایی برای خرید گاز این کشور قبل از فرا رسیدن زمستان شده است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل وبه نقل از بلومبرگ، تاجران آسیایی گاز طبیعی مایع برای خرید محموله‌های گاز آمریکا هجوم آورده‌اند تا ذخایر خود را قبل‌از زمستان پر کنند.  گاز آمریکا جزو ارزان‌ترین گازهای دنیاست. شرکت‌های چین و ژاپن، دو واردکننده بزرگ گاز در دنیا، بیش‌از همه به‌دنبال واردات گاز از آمریکا هستند و در حال حاضر با صادرکنندگان آمریکایی جهت تثبیت قراردادهای خود مذاکره می‌کنند. شاخص قیمت گاز آمریکا بسیار پائین‌تر از قیمت گاز در آسیا و اروپاست.

کمبود جهانی انرژی قیمت گاز و زغال‌سنگ را در سراسر دنیا از استرالیا گرفته تا هلند بالا برده‌است. صنایع مشغول پر کردن ذخایر خود قبل‌از فرارسیدن زمستان در نیمکره شمالی و افزایش تقاضا برای سوخت گرمایشی هستند. درحالی‌که قیمت گاز آمریکا از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا بیش‌از 2 برابر شده، ولی هنوز هم بسیار پائین‌تر از قیمت گاز در سایر مناطق دنیاست. این بدان معناست که قراردادهای خرید گاز از آمریکا در حال حاضر ارزان‌تر از اکثر قراردادهای مربوط به نفت خام برنت و سایر شاخص‌های گاز هستند. حاشیه سود صادرکنندگان گاز آمریکا آن‌قدر بالاست که یک محموله گاز از این کشور بیش‌از هشت‌بار دست‌به‌دست می‌شود تا به مقصد برسد، چون شرکت‌ها تمایل دارند این محموله‌ها را دوباره بفروشند و بخشی از این سود را بدست آورند.

واردکنندگان آسیایی گاز طبیعی مایع ترجیح می‌دهند گاز آمریکا را از پایانه‌های گالف کوست خریداری کرده و بعد خودشان این نفت‌کش‌های حاوی گاز را اجاره داده و به فروش برسانند. این اقدام باعث بالا رفتن نرخ اجاره نفت‌کش‌ها در اقیانوس اطلس و آرام و همچنین ترس از افزایش رفت‌وآمد و ترافیک در کانال پاناما شده‌است. شرکت‌های چینی هم به‌دنبال بهبود روابط بین چین و آمریکا، به گاز طبیعی مایع این کشور روی آورده‌اند. برخی واردکنندگان کوچک‌تر چینی از خرید محموله‌های استرالیا سر باز زده و گاز آمریکا را جایگزین آن کرده‌اند.



  کد خبر : 6322
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :